Van moodboard naar volledig plan —

Interieuradvies op maat


Iedere woonsituatie, ieder interieur en iedere woonvraag is anders. Voor een uitgebreid advies maak ik daarom altijd een offerte op maat. Deze sluit aan bij jullie woonvraag en zo wordt duidelijk wat jullie kunnen verwachten van het advies. Ieder advies is opgebouwd uit deze 4 stappen;

 
Interieuradvies op maat

1. Persoonlijk Contact


Ieder advies start met een intakegesprek op jouw locatie. Hierin inventariseer ik jullie wensen, ideeën en verwachtingen. Ik wil graag weten wie jullie zijn, jullie ideale woonsituatie, hoe jullie wonen, waar je blij van wordt, welke items je graag terug ziet, en niet onbelangrijk, het budget. Zo heb ik een volledig beeld van jullie woonwensen. Je ontvangt na afloop per e-mail een offerte.
Interieuradvies op maat

2. Ontwerpfase


Als jullie akkoord zijn met de offerte ga ik voor jullie aan de slag! Aan de hand van jullie input maak ik een moodboard en een indelingsvoorstel, soms meerdere. Hiermee visualiseer ik voor jullie de beoogde sfeer en ontstaat de look & feel voor jullie nieuwe interieur.
Interieuradvies op maat

3. Tussentijdse presentatie


Het moodboard en het 2D indelingsvoorstel presenteer ik bij jullie thuis. Jullie kunnen vragen stellen en ook is dit het moment om aan te geven wat jullie aanspreekt en wat niet. Na dit gesprek werk ik het plan verder uit. Jullie krijgen de ruimte om het allemaal te laten bezinken, dan volgt er nog een laatste, telefonisch, revisie moment voordat ik het definitieve plan ga uitwerken.
Interieuradvies op maat

4. Presentatie definitief ontwerp


Jullie ontwerp is klaar! Tijdens dit gesprek licht ik het definitieve ontwerp toe. Jullie ontvangen een mooi boekje met hierin het moodboard en het ontwerp. Per mail ontvangen jullie de complete uitwerking van het plan en hiermee kunnen jullie aan de slag om het interieur aan te pakken. Indien jullie graag begeleid worden bij dit proces dan kan ik jullie daar uiteraard bij ondersteunen.

Om een idee te geven van wat jullie kunnen verwachten van een Compleet advies staat hieronder een voorbeeld van de inhoud van een advies. Dit is naar wens uit te bereiden. Vanuit jullie woonwens kijk ik wat er het beste past en maak ik de offerte op maat. Er is geen standaard advies. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Aanbod —

Compleet 2D Interieuradvies

Vanaf €895,- incl. BTW excl. reiskosten*


 • Persoonlijk kennismakingsgesprek op jullie locatie
 • Moodboard
 • 2D indelingsplan
 • Tussentijdse presentatie
 • Advies voor kleur en materialen
 • Meubeladvies (shoppinglist mogelijk)
 • Eindpresentatie en advies gesprek bij jullie thuis
 • Adviesverslag per mail en het moodboard en indelingsplan ontvang je in boekvorm; makkelijk om mee te nemen
 • incl. kleur- en materiaalstalen

Dit wil ik!
 

Ervaringen met Studio Fier

 • Hanneke
  Rozan is, naast deskundig, ook nog eens een superleuk, eerlijk en kleurrijk mens, dus fijn om mee te werken! Met haar tips heb ik een duidelijk beeld en kan ik zelf aan de slag
  Hanneke
  Live advies @home | Utrecht
 • • Jurgen & Elise •
  Rozan is enthousiast en straalt rust uit. Hierdoor weet ze snel structuur te brengen en een mooi geheel neer te zetten
  • Jurgen & Elise •
  Compleet advies | Nieuwegein
 • Aniek
  Daar waar ik het moeilijk vind om 't geheel te overzien en af en toe wat chaotisch en twijfelend ben, houdt Rozan me bij de les en doorlopen we samen de stappen om uiteindelijk bij het eindresultaat te komen.
  Aniek
  Compleet advies | Vleuten
 
parallax background

Persoonlijk advies
of wil je graag meer weten?
Ik sta voor je klaar!