Kennismaking —

Wat past bij jullie?


Als interieurontwerper breng ik overzicht in jullie vragen, wensen en ideeën. Ik kijk met een frisse blik naar de ruimte, hieruit komen vaak verrassende indelingen waar je zelf nog niet aan had gedacht. Ik zorg ervoor dat ruimtes met elkaar verbonden zijn, dat er eenheid is in het interieur en het allerbelangrijkste; een interieur waar je blij van wordt, waar jullie FIER op zijn en dat bij jullie past.
Voor we een aan de slag gaan hebben we telefonisch contact, een eerste, vrijblijvende, kennismaking om te kijken of het klikt en wat ik voor jullie kan betekenen. Tijdens dit gesprek zal ik mijn werkwijze toelichten en kan ik vragen beantwoorden. Als jullie na dit gesprek besluiten te willen samenwerken dan plannen we een afspraak in en kunnen we van start!

 
Doordacht en compleet —

Advies op maat


Jullie zijn toe aan een nieuw interieur, maar weten hoe dit aan te pakken. Ik help jullie verder met een helder en uitgewerkt plan.

Een complete ruimte restylen, verhuizing, verbouwing of een bijzonder ontwerp voor een kinderkamer of thuiswerkplek? Dan is een compleet advies wat je zoekt.


Lees meer
Snel en functioneel —

Live advies @ home


Jullie hebben zelf al meubels gekocht, maar je mist nog iets of je zit vol ideeën maar je weet niet goed waar te beginnen.

Ik kom langs met mijn materialen en ter plekke bekijken we jullie woonvragen en zetten we de puntjes op de i.


Lees meer

Is dit niet exact wat je zoekt? Twijfel je nog? Of heb je een andere woonvraag, neem gerust contact op en dan kijken we samen hoe ik kan helpen.


Ik wil graag meer weten
parallax background

Persoonlijk advies
of wil je graag meer weten?
Ik sta voor je klaar!