Wat levert interieuradvies op?
maart 25, 2022
details_styling_storytiles_interieuradvies_studio fier_maarssen _utrecht _midden nederland_ posters
Afgerond project
september 6, 2022
Wat levert interieuradvies op?
maart 25, 2022
details_styling_storytiles_interieuradvies_studio fier_maarssen _utrecht _midden nederland_ posters
Afgerond project
september 6, 2022
parallax background

Ook de kinderkamer mag hip en gezellig!

Het is allang niet meer zo dat alleen de woonkamer een metamorfose krijgt. Tegenwoordig mag iedere kamer in huis een mooie gezellig ruimte worden. Ook de hal en het thuiskantoor krijgen een mooie kleur of behang, een speelkamer wordt functioneel en gezellig ingericht, de logeerkamer is meer dan alleen een extra bed en zeker ook de kinderkamers mogen een fijne en mooie plek worden waar kinderen zich fijn voelen.
Toch zijn het de kinderkamers die na de kleutertijd nog jaren hetzelfde blijven en niet meegroeien met de leeftijd. Onterecht natuurlijk, want ook voor jonge kinderen veranderd de behoefte en de functie van de kamer. Er komt meer speelgoed in huis en er is meer behoefte aan opbergruimte. Het peuterbed mag plaats maken voor een groot bed, chilplek voor vriendinnen, of je hebt een goede werkplek nodig voor een tiener wanneer ze naar de middelbare school gaan. Een goed moment om de kamer goed aan te pakken en niet zomaar weer een meubeltje bij te plaatsen.

Kinderkamerstyling en advies
Kinderen mee laten denken met de kinderkamer is een ontzettend leuk proces. Kinderen weten heel goed wat ze mooi vinden en durven echt ‘out of the box’ te denken. Het liefst willen ze alles. Niets is te gek en hierdoor kan het soms een explosie van ideeën worden, waarbij samenhang ontbreekt. Het plan wordt een allegaartje, je doet concessies en uiteindelijk ben je allebei nét niet blij. Studio Fier helpt graag, zodat dit proces een feestje wordt en destilleert alle goede ideeën tot een mooi ontwerp, waar ouder én kind blij van worden.

Net zoals voor grote mensen komt er een moodboard, wordt er gekeken naar de indeling en inrichting en natuurlijk vergeten we de styling niet. Ook kunnen we meedenken over voldoende opbergruimte. Uiteindelijk ligt er een mooi plan, wat jullie zelf tot uitvoer brengen.

Net als bij VT Wonen

Samenwerken met een interieurontwerper is een wens van veel jonge meiden. Gezien bij tv programma’s over metamorfose zoals VT wonen en ze willen dat ook graag eens meemaken. Het is een leuk cadeau om ze mee te verrassen wanneer de kinderkamer een metamorfose mag krijgen.

Snel thuis in je nieuwe huis

Kinderen betrekken bij de verhuizing is belangrijk om ze snel te laten wennen aan hun nieuwe thuis. Een eigen droomkamer ontwerpen is helemaal een mooie en leuke manier om dit het verhuisproces samen te doorlopen, maar bij een verhuizing of verbouwing heb jij wel andere dingen aan je hoofd. Studio Fier helpt en ontzorgt met een gestructureerd proces en op deze manier worden de kinderen niet alleen betrokken bij wat straks gaat veranderen en nieuw is, maar kijken ze ook uit naar hun nieuwe plek en hun zelf ontworpen, nieuwe hippe slaap- of speelkamer.

Laat je inspireren door mijn andere blogs!

Samen maken we van jouw huis een droomplek

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze Privacyverklaring