Over Studio Fier

Een rustige basis mét kleur, speels in accent en detail. Een feel good thuis, dat ook écht bij jullie past

 

Hi! Leuk je hier te zien

Ik ben Rozan, interieurontwerper en het gezicht achter Studio Fier. Ik woon met mijn man en 3 kids op een fijne plek in Maarssen vlakbij Utrecht.

 

Mijn favoriete plek in huis is de keuken. Een heerlijke plek om te koken, borrelen en bijpraten. Soms verstop ik me even in een grote fauteuil met een kop thee om me te onttrekken aan de gezellige chaos van ons gezin.

 

 • Ik heb een zwak voor design lampen, vooral van Scandinavische ontwerpers
 • Ik ben gek op verse bloemen
 • Ik hou van kleuraccenten in een interieur
 • Het strand vind ik alle seizoenen fijn
 • Ik word blij van een opgeruimd huis, ik kan niet goed tegen rommel
 • Ik ben graag buiten om te sporten of wandelen
Natuurlijk materialen, lichte  kleuren en een vleugje design


Als interieurontwerper help ik jullie met het creëren van jullie droomhuis. Ik inspireer jullie graag met mijn ideeën en kennis om een fijn thuis te maken. In een huis moet geleefd kunnen worden en ook kinderen moeten hun gang kunnen gaan, zonder dat hun spullen de ruimte overnemen. Het hoeft niet perfect, maar moet wel goed voelen.

 

Mijn drive is interieurs nog mooier en persoonlijker maken. De missie van Studio Fier is het creëren van een stijlvol, leefbaar en kindvriendelijk interieur. Een interieur waar je tot rust komt, waar plezier wordt gemaakt, waar gespeeld en geleefd wordt, waar je vrienden wil uitnodigen. Kortom, een fijn interieur waar je blij van wordt en je thuis voelt. Hiervoor laat ik me graag inspireren door Scandinavische ontwerpen. Een rustige basis, functioneel en tijdloos, mooie design items én met kleur!

 

Enthousiaste reacties

 • Manon
  Rozan heeft mij fantastisch geholpen en ik zou haar aan iedereen aanraden. Van begin tot eind denkt ze met je mee en kan je met al je interieurvragen bij haar terecht. Ze komt met verrassende ideeën zonder hierbij de rust en warmte in huis te verliezen. Nog steeds heel blij mee!
  Manon
  Interieuradvies aan huis | Amersfoort
 • Femke & Tom
  Het interieuradvies aan huis heeft de verwachtingen absoluut waar gemaakt of misschien nog wel overtroffen! Allebei kijken we terug op een heel prettige ochtend, vol met adviezen waar wij absoluut wat aan hebben gehad. De plannen gaan wij dan ook zeker tot uitvoer brengen
  Femke & Tom
  Interieuradvies aan huis | Utrecht
 • Hanneke
  Rozan is, naast deskundig, ook nog eens een superleuk, eerlijk en kleurrijk mens, dus fijn om mee te werken! Met haar tips heb ik een duidelijk beeld en kan ik zelf aan de slag
  Hanneke
  Interieuradvies aan huis | Utrecht
 • Jurgen & Elise
  Rozan is enthousiast en straalt rust uit. Hierdoor weet ze snel structuur te brengen en een mooi geheel neer te zetten
  Jurgen & Elise
  Interieuradvies aan huis | Nieuwegein
 • Aniek
  Daar waar ik het moeilijk vind om 't geheel te overzien en af en toe wat chaotisch en twijfelend ben, houdt Rozan me bij de les en doorlopen we samen de stappen om uiteindelijk bij het eindresultaat te komen.
  Aniek
  Interieurontwerp zakelijk | Vleuten
 

Samen maken we van jouw huis een droomplek