parallax background
 
Dit is Studio Fier —

Een rustige basis mét kleur, speels in accent en detail. Een feel good thuis, dat ook écht bij jullie past.


Hi! Ik ben Rozan, het gezicht achter Studio Fier.
Ik woon met mijn man en onze drie kinderen op een heerlijke plek in Maarssen, vlakbij Utrecht. Ik heb altijd al een passie voor interieur, inrichting en kleur gehad, maar deze passie werd pas écht aangewakkerd toen we 10 jaar geleden ons huis in Maarssen lieten bouwen en ik mijzelf ging verdiepen in de afwerking en onze inrichting. Ik was verrast door de mogelijkheden, het aanbod van materiaal en meubels en er ging een wereld voor mij open. Maar ik merkte ook hoe moeitlijk het is om een gezellig en persoonlijk interieur te creëren .

Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Ik hou ervan als een ontwerp de juiste sfeer heeft en past bij de bewoners, maar daarnaast ook functioneel is. In een huis moet geleefd kunnen worden en ook kinderen moeten hun gang kunnen gaan, zonder dat hun spullen de ruimte overnemen. Het hoeft niet perfect, maar moet wel goed voelen.

Natuurlijk materialen, heldere kleuren en een vleugje design

Ik laat me graag inspireren door de Scandinavische woonstijl; een rustige basis, natuurlijke materialen en lichte kleuren. Mijn ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van heldere kleuren, mooie eyecatchers, speels in accent en detail en een vleugje design.
Een basis waar je jaren van kan genieten en die meegroeit met de tijd. De persoonlijke touch zit ‘m in de details en zorgen ervoor jullie interieur aansluit bij wie jullie zijn.

Met Studio Fier wil ik graag heel veel interieurs nog mooier en persoonlijker maken. Mijn opdrachtgevers komen vooral uit Utrecht en omgeving, maar ik werk met plezier door heel Nederland.

 

Enthousiaste reacties

 • Rebecca
  Het kinderkameradvies heeft ons goed vooruit geholpen. Rozan had ideeën waar we zelf echt niet aan gedacht hadden. Na het advies hebben wij een uitgebreid verslag ontvangen met daarin ook moodboard en shoptips. Dit was heel handig, omdat we niet gelijk aan de slag gingen en Rozan ook goedkopere alternatieven voor meubels en accessoires aanbood. Onze dochter is heel blij met het resultaat van haar tienerkamer met een heerlijke chillplek en een knutselhoek op de vide.
  Rebecca
  Tienerkamer | Maarssen
 • Hanneke
  Rozan is, naast deskundig, ook nog eens een superleuk, eerlijk en kleurrijk mens, dus fijn om mee te werken! Met haar tips heb ik een duidelijk beeld en kan ik zelf aan de slag
  Hanneke
  Live advies @home | Utrecht
 • • Jurgen & Elise •
  Rozan is enthousiast en straalt rust uit. Hierdoor weet ze snel structuur te brengen en een mooi geheel neer te zetten
  • Jurgen & Elise •
  Compleet advies | Nieuwegein
 • Aniek
  Daar waar ik het moeilijk vind om 't geheel te overzien en af en toe wat chaotisch en twijfelend ben, houdt Rozan me bij de les en doorlopen we samen de stappen om uiteindelijk bij het eindresultaat te komen.
  Aniek
  Compleet advies | Vleuten
 
 

Een feel good thuis,
dat ook écht
bij jullie past.neem contact op